Guide: Skal jeg hoste ved mit webbureau?

Hvis du har et webbureau, har de helt sikkert tilbudt dig, at du kan hoste hos dem. Det kan være en rigtig fin idé, men der kan også være nogle faldgrupper ved det, som du bør være opmærksom på. Vi behandler disse faldgrupper her i artiklen. Vi håber, at du kunne tænke dig at læse med.

Er det en langsigtet eller en kortsigtet løsning?

Inden vi går til fordelene og ulemperne skal du overveje, om du har tænkt dig at gøre brug af dit webbureau efter, de har lavet din hjemmeside. Har du ikke tænkt dig at gøre det, giver det ikke så meget mening at hoste ved dem, det vil blot være dyrere for dig, end hvis du hoster hos en hosting udbyder. Tænker du dog at bruge dit webbureau frem over, kan det give mening. Det kan for eksempel være til opdatering af indhold eller design af nye features. Skal du have et langsigtet samarbejde med dem, og er du tilfreds med deres ydelser, så kan det give mening. Skal du blot have dem til at lave din hjemmeside, er det ikke den mest optimale løsning.

Fordelene ved hosting hos webbureau

Der er nogle åbenlyse fordele ved at have hosting hos sit webbureau. Først og fremmest er det en stor fordel, at de kender til din hjemmeside. Sker der noget med den, så er du i sikre hænder. Hvis for eksempel din hjemmeside går ned, kræver det alligevel en vis teknisk indsigt at få den på benene igen. Den største fordel du skal tage med dig hjem i dag, er muligheden for at få support.

Ulemperne ved hosting hos et webbureau

Skal du have hjemmeside hosting hos et webbureau vil prisen ofte være langt over, hvad det koster hos en normal hosting udbyder. Dette skal ses i lyset af, at der ofte er lidt support med i hosting-ydelsen. Det kan være alt fra en halv time til en time. Dette er årsagen til, at priserne ofte kan virke meget høje hos et webbureau. Skal dit webbureau være aktive på din hjemmeside, og har du økonomi til det, så kan det give god mening. Det samme kan det, hvis du ikke har så stor teknisk forstand og derfor har brug for hjælp til opsætning af servere med videre.

Som du kan læse, er der mange overvejelser, som man skal gøre sig inden man vælger hosting. Uanset hvilken af ovenstående løsninger du vælger, bør du gøre dig selv den tjeneste at undersøge de forskellige muligheder. Der kan nemlig være mange penge at spare på årlig basis, hvis hostingen blot skal stå at passe sig selv. Vi håber, at du fik noget ud af denne guide.

Leave a Reply

Your email address will not be published.