Start Strong med disse 15 økonomi Tips og øvelser

Fra en ny troskab formel til at gemme og budgettering, at ‘myRA’ vaner konto, her er hvordan du kan spare penge og grøft at hold dig tilbage. Uanset om du har fælles eller separate konti ændrer ikke det faktum, at hvis du skal dele penge med nogen bør du har fuld åbenhed om din økonomi. Ærlighed er nøglen til at opbygge et liv sammen og finanser er ikke en undtagelse. Men nogle gange jeg ser bare på det at huske hvor smertefuldt det kan være at få enderne mødes som blot én person, selv uden nogen gæld og efterfølgende i en meget privilegeret position. Og mindes jeg at ikke alle er så heldige.

Taler med en finansiel planlægger er normalt den bedste løsning, hvis du ikke er sikker på, hvor man kan koncentrere sig når det kommer til finansielle mål. Rådgiver kan vise dig op-og nedture for at fokusere på pensionsopsparing versus afbetale gæld hurtigt. Alle gør en new year’s resolution, det være sig en lille tabe eller gemme et par dollars. Mange af disse falde igennem, men det er vigtigt at holde sig til en finansiel plan, ikke blot for en bedre i dag, men et bedre i morgen så godt.

Jeg har studielån varierende renteniveau sparker snart og de forskellige payback metoder er meget hjælpsomme. Ved også, at der er en forskel mellem at være billige og have udgifter kyndige. Der er intet galt med levende inden for din hjælp, og ikke ud over.

En af grundene til vi ikke regelmæssigt spare penge er på grund af smerten ved at sætte penge ind i vores bankbog hver måned. aldrig gå ud? ALDRIG? Jeg er ked af, men alle skal have det lidt sjovt nogle gange. Og også lader glemme ikke, du får penge fra staten for hvert af dine fire plejebørn, så at sige du styre på mindre end 60k ikke er virkelig acurate.

iSplitDivorce – skel op dine aktiver og gæld, til at lave visuelle beslutninger om, hvem der får hvad”hurtigere. Hvis du debiteres feed på din checkkonto eller få næsten nul interesse fra dine besparelser kan det være tid til at skifte bank. Betal dig selv først! Dette virker uanset hvor gammel du er og hvor mange penge du gøre.

Én ting millennials har været stor på er at bryde kæden af arbejder 9-5 i over 50 år og håber du har nok til at gå på Pension. Bygning fra der, kan du arbejde ud af, hvordan dine regelmæssige udgifter kan reduceres. Hvad angår uregelmæssige udgifter, kan de også være bedragerisk dyre i det lange løb. Engangsbetaling køber kan også bekæmpes med nogle forsigtig planlægning og lidt ekstra forskning.

Før jeg giver din udbyder et opkald, har en hurtig søgning for bedre tilbud derude til brug som en overenskomstforhandlinger redskab og at forlader kunne godt være en mulighed. Prøv dette med din energileverandør og forsikring, mobiltelefon og bredbåndsudbyder. Sitet byder på 80% rabat kuponer for deltagerlandene kan få gave certiifcats for $2 (værd $10, hvilket er godt for $25 menuen pris).

Du er gennemsnittet af de fem mennesker, du tilbringe mest tid med. Hvis du får omkring mennesker, der laver gode penge beslutninger og har gode penge vaner, vil de smitte af på dig, også. Jeg har taget dette koncept et skridt videre. Mit kontor derhjemme er lige nu en studio lejlighed i Thailand. Forskellige andre gange i det forløbne år, har det været en strand hytte i Cambodja, et tehus op i Himalaya, eller en burmesiske kaffebar.

Lære om at investere. Jo mere ved du om at investere, de bedre valg du vil gøre. Dette betyder, at du kunne gøre mere ud af dine investeringer og spare penge i gebyrer. Vi ejer ikke en TV. Vi får alle vores nyheder fra internettet gratis! Vi har laptops, så vi kan se film fra Netflix eller Redbox.

Handlingspunkt: være proaktiv, når du foretager en større køb. Planlægning og forskning kan spare dig hundredvis eller endda tusindvis af dollars. Ifølge en undersøgelse udført af Gallup, 68% af husstandene i USA ikke udarbejde et budget. Uanset om du er rig eller brød, er det klogt at leve under dine midler. Det er den eneste måde du kan have økonomisk succes og ikke løber tør for penge. Giv dig selv tilstrækkelig økonomisk margen i dit budget, så du ikke er stressede over penge hele tiden.

Categories

Leave a Reply

Your email address will not be published.